Saturday, February 11, 2012

Audiodrome CD / free download

"This experimental project from Serbia knows how to erase boundaries, great work in the fields of noise/idm/electronica". Werkstatt Recordings
Kraj 2011. godine ćuprijsko-niški ambient industrial noiz dvojac “THIRD I” rešio je da obeleži novim albumom i njime obeleži “početak kraja sveta i veka” (tj. 2012. godine jelte). Bend istovremeno slavi i 5 ipo godina postojanja (kad već nisu slavili jubilarni 5. rođendan), a “Audiodrome” je i njihovo 20. (ha! jubilarno) izdanje.

Album “Audiodrome” je inspirisan Kronenbergom, Klajvom Barkerom, sajberpankom, i raznim (anti)utopijama, užasima svih vrsta a pojnajviše onim našim-ljudskim, ličnim (a bogami i kolektivnim). Tako da kada su rekli da je album je samo “uvod u početak kraja sveta i veka” nisu se ni malo šalili. Štaviše, bend planira da vam do kraja godine svašta kaže u par izdanja koja možete očekivati u narednom periodu.

Album je izašao za češku etiketu Rauha Turva na KASETI, dok CD izdaje grčka etiketa Werkstatt Recordings.
 
Kako do izdanja: Kaseta je odavno rasprodata ali je disk NABAVLJIV direktno od benda. Cena je 200din / 2evra + ptt ili još bolje - trejd za neko vaše izdanje. Ili ako više volite, album možete skinuti sa stranice Underground Alliance net etikete ili sa našeg sajta.

No comments:

Post a Comment